gratis verzending vanaf 75 euro
binnen 2 werkdagen bezorgd
veilig betalen via Ideal en creditcard
persoonlijk advies

omfietswijn gids 2017

  • Geplaatst op
  • Door Nico McGough
  • 0
omfietswijn gids 2017

Een goed begin……….

 Uit de markt hoorden wij dat onze wijnen in de recent verschenen ‘Omfietswijngids’ fantastisch vermeld stonden maar hoe ‘erg’ het was bleek pas op nieuwjaars morgen toen de bruis uit het glas was, de knallen uit de lucht en de kids nog in diepe slaap. Hét eerste nieuwjaarsvoornemen was dan ook de gids eens goed door te nemen. Een goed begin is het halve werk.

 n deze gids beschrijft Nicolaas Klei (Elsevier, Algemeen Dagblad etc) niet minder dan 2314 verschillende wijnen waarvan de beste de status ‘omfietswijn’ krijgen. Dat zijn de wijnen waarvoor hij bereid is heel Amsterdam door te fietsen voor een fles. Van deze toonaangevende gids werden er inmiddels ruim 500.000 stuks verkocht.

 Uit de collectie die wij voeren werden 181 wijnen geproefd en allemaal opgenomen in de gids. 31,3% ervan kreeg het hoogste predicaat. Enkele opvallende ‘wapenfeiten’? alle wijnen uit de serie Well of Wine wit werden ‘Omfietswijn’. Nóg indrukwekkender zijn de zeven (!) wijnen van onze Elzasser dames van Deux Lunes, zij krijgen allemaal het hoogste predicaat. Dát zijn pas recensies!

 Wijnen uit onze collectie komen voor in de categorie ‘Omfietswijn’ (57 x) beste wijn onder € 10,-    wit (4 x), rosé (1 x) rood (2 X). Beste biologische wijnen wit (11 uit de 12 gekozen wijnen uit onze collectie !) rosé (2x) rood (10 van de 17 geselecteerde wijnen) .

 In de afdeling mousserend  vier van onze titels. Bij de 12 beste Franse witte wijnen zijn er 11 (!!) van ons. En van de 18 beste rode wijnen zijn er een dozijn (!) uit onze collectie afkomstig.  Verder staan wij eervol vermeld bij de allerbeste wijnen  Italië wit, Spanje wit, Spanje rood, Zuid-Afrika rood.

 Op het lijstje van beste wijnen uit één druivenras staan vier van onze sauvignon’ s, waaronder onze signature wijn uit de serie Well of Wine. Dat geldt ook voor de chardonnay en de viognier van dezelfde serie.

 Kortom, als de Omfietswijngids 2017 ons kerstrapport is, dan hebben wij het afgelopen wijnjaar super, mega ons best gedaan om spraakmakende wijnen te presenteren aan kwaliteitsbewuste consumenten en horeca ondernemers. Sterker nog, in pas het tweede jaar van deelname aan deze toonaangevende wijngids hebben de wijnen die wij voeren kans gezien ALLE GEVESTIGDE NAMEN IN DE NEDERLANDSE WIJNHANDEL ACHTER ZICH TE LATEN, WAARVAN AKTE. Met 57 omfietswijnen staan onze wijnen keihard op de eerste plek.

 De héle dikke voldoende van Nicolaas Klei is het bewijs dat onze kwalitatieve aanpak de enig juiste is. Het tweede nieuwjaars voornemen is dan ook om nadrukkelijk door te gaan met het opsporen van fantastische wijnen van duurzame herkomst. Koop deze gids en geniet! Vanaf pagina 315 tot pagina 347 ziet u alle beschreven wijnen uit onze collectie.

 

De Omfietswijngids

Nicolaas Klei

ISBN 978 90 5759 811 1

www.uitgeverijpodium.nl

€ 15,-

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Recente artikelen
Tags
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

GRATIS BEZORGING

VANAF €75

LEVERING BINNEN 2 DAGEN

VOOR 13.00 BESTELD

PERSOONLIJK ADVIES

bel ons!